Over Ons


Praan Group is gevestigd in Nederland en heeft als primaire focus het ontwikkelen van individueel- en teamleiderschap. De oprichters hebben gezamenlijk meer dan 60 jaar onderzoeks- en advieservaring in een breed spectrum van industrieën, regio's en culturen.


Onze missie is om bij te dragen aan werkwijzen die menselijke ontwikkeling en transformaties bevorderen.


Onze visie is om oplossingen aan te dragen aan onze klanten vanuit holistische en integratieve aanpakken.


Onze aanpakken zijn gebaseerd op de concepten integratieve intelligentie, mentale fitheid en integratieve versimplicering, die door de oprichters zijn ontwikkeld.


Onze aandachtsgebieden zijn


Onze basis rigoureus onderzoek door onze oprichters-onderzoekers die samen meer dan 60 jaar onderzoeks- en advieservaring meebrengen over een divers spectrum van industrieën, geografieën en culturen. Wij richten ons sterk op onderzoek en kennisverspreiding via onze regelmatige publicaties, opleidingsprogramma's, cursussen en workshops voor bedrijven en academische instellingen.


Ons netwerk is een groot netwerk door hun meervoudige verbindingen met universiteiten, overheid, bedrijfsleven en (internationale) samenwerkingsverbanden. Praan Group is een trotse partner van de OMRISE Onderzoeksgroep. Onze teamleden zijn actief betrokken bij lopend onderzoek & publicaties zoals OM RISE Magazine.


Leer hier » ons team kennen.