India Tulip voor een Spirituele Reis


Misschien wilt u India bezoeken om antwoorden te vinden op uw levensvragen. Misschien staat u voor een belangrijke beslissing, of heeft u het gevoel vast te zitten in uw werk of privéleven. India biedt uitstekende mogelijkheden om te groeien op alle vijf vlakken: fysiek, vitaal, mentaal, psychisch en spiritueel.

Veel ondernemers en zakelijke leiders hebben hun liefde en bewondering voor de Indiase cultuur uitgesproken. Ze hebben vaak hun ervaringen gedeeld over hoe ze geïnspireerd werden door hun bezoeken aan India.

Er zijn veel spirituele plaatsen in India, bijvoorbeeld de Himalaya en de Ganges rivier. Een van India Tulip's coaches kan u begeleiden op uw reis door het land. De reis draagt bij aan het leggen van een basis voor het vinden van persoonlijk inzicht en een eventuele transformatie in de manier waarop u naar de wereld en naar uw persoonlijke bijdrage daarin kijkt.

Wij zien uw reis als een onderdeel van een begeleidingsproces. Dit begint met een intake, we bepalen het doel van uw reis. Wat zijn de dingen waar u een antwoord op zoekt? Na deze eerste fase ontwerpen we een route die u in staat stelt inspiratie op te doen en antwoorden te vinden op uw uitdagingen. Tijdens deze reis kunt u begeleid worden door een van de coaches van India Tulip.

Terug in Nederland evalueren we de reis met u en horen over uw reflecties over een vertaling van uw ervaringen naar de Nederlandse dagelijkse praktijk.


Voor meer informatie kunt u een email sturen naar sharda@praan.nl of vul ons contactformulier hier » in